viernes, marzo 31, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

14/01/2019

El termini d’inscripció per participar en la desfilada de carrosses del carnaval 2019 al nostre municipi romandrà obert fins al dia 15 de febrer.

Per participar-hi s’ha de presentar el full d’inscripció, degudament emplenat, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca (plaça des Born, 15) o  per via telemàtica en el cas de les entitats. El termini d’inscripció finalitza el dia 15 de febrer de 2019, a les 14 h.

La desfilada sortirà de davant l’Ajuntament, passarà per la plaça des Pins, voltarà la Contramurada i acabarà a l’envelat situat a la plaça Nova. Existeixen diverses modalitats de participació: amb carrossa, comparsa primera, comparsa segona, disfressa individual o parella. L’Ajuntament de Ciutadella convocarà a tots els inscrits a una reunió a l’Ajuntament mateix uns dies abans de la desfilada, per tal concretar-ne els detalls i l’ordre de la desfilada; en aquesta reunió serà obligatòria la presència de, almenys, un representat de cada un dels grups o dels individus inscrits.

Cal recordar que tots els participants estan obligats a complir les bases de participació, que podeu consultar AQUÍ.

Enguany, la proposta temàtica del carnaval 2019 és «Ciutadella ciutat olímpica», fet que transformarà la ciutat per convertir-se en l’escenari idoni.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular