martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

08/01/2019

El proper dissabte dia 12 de gener de 2019, el Consell Insular de Menorca en col·laboració amb altres entitats com Amics del Museu de Menorca, el Fons Menorquí de Cooperació i Amnistia Internacional, s’afegiran a la iniciativa «Torres de Mallorca. Un cant pels drets humans» amb l’encesa, en aquest cas, de talaiots.

L’objectiu d’aquest acte simbòlic és sensibilitzar a la ciutadania sobre el drama que pateixen en el Mediterrani les persones refugiades i difondre el patrimoni monumental de l’illa.

Els senyals de fum i llum s’aniran encenent sobre els talaiots a partir de la part de llevant de Menorca. Serà una recreació del que podria haver estat la comunicació visual entre assentaments talaiòtics en una època en la qual els moviments de població d’un lloc a un altre del Mediterrani eren cosa normal.

Menorca s’adhereix amb aquesta acció a la defensa dels drets humans de les persones que es troben en una situació extrema i que es veuen obligades a desplaçar-se per sobreviure.

Aquesta acció – iniciativa de Mallorca des de 2017 -, enguany es durà a terme simultàniament a diversos llocs del Mediterrani: Mallorca, Eivissa, Formentera, l’illa grega de Quíos, alguns punts del Nord d’Àfrica i Menorca, amb una encesa el migdia amb bengales de fum i una encesa amb bengales de llum el fosquet.

Vols encendre les bengales des dels talaiots? Encara et pots apuntar contactant amb [email protected] o 679570372.

Dissabte 12 de gener de 2019

13:00 h Encesa amb bengales de fum i cant.

18:15 h Encesa amb bengales de llum.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular