jueves, marzo 30, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

02/01/2019

Com a culminació de les festes de Nadal i Any Nou, els preparatius dels Reis d’Orient també són a punt d’ocupar places i carrers.

Tot és a punt perquè Ciutadella doni la benvinguda més entusiasta a la comitiva dels Reis d’Orient, que posaran peu a terra a la ciutat a les 19h de dia 5, dissabte vinent.

Amb una gran participació de les APIMAS de Ciutadella, coordinades per l’Associació de Desfilada de Reis, enguany s’espera una cavalcada plena de color, d’il·lusions i de fantasia, amb les figures estel·lars dels Reis Melsió, Gaspar i Baltasar.

La comitiva arrencarà la desfilada a la rotonda des Cavall, per travessar el cor de la ciutat, amb l’esglai infantil. Arribarà després a la casa consistorial, on els reis seran rebuts per la corporació municipal en Ple. Serà l’alcaldessa la persona encarregada de donar la benvinguda al balcó principal, i de formular els desitjos de Ciutadella per l’Any Nou, i en especial per a tots els infants. Acte seguit, a peu, els Reis faran la tradicional visita a les monges de Santa Clara i a la Catedral.

La gran festa de la infància, un any més, ha comptat amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música, el Centre d’Art que n’ha dissenyat els cartells, i la Banda de Música de Ciutadella.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular