martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

21/12/2018

Ciutadella, aquest divendres, viurà el cap de setmana més llarg i més nadalenc, per com diumenge entrarem en la vigília del Dissabte de Nadal, i dilluns i dimarts s’encararan els dies medul·lars de les festes.

El programa preparat per l’Ajuntament comença demà, dia 22, amb una matinal de contacontes, a la placeta de Sant Pere (12.00 h), a l’espera de l’arribada del Patge Reial (18.00 h). La comitiva partirà de la plaça des Born, per recórrer el carrer Major des Born, la plaça de la Catedral, ses Voltes i la plaça de ses Palmeres, punt on arribarà a les 21 h.

Els melòmans, entretant, podran gaudir del concert que ha preparat enguany la Banda Municipal, que actuarà a la Sala Polivalent del Canal Salat (20 h), amb una cita musical titulada «A casa per Nadal». Per la seva banda, el grup Coral Clau de Sol oferirà una cantada de nadales al santuari de Maria Auxiliadora (20.15 h).

L’actuació de la Banda es repetirà l’endemà, dia 23, també a la mateixa sala (19 h).

Molt més severa i pregona serà, dia 24, la tradicional interpretació del Cant de la Sibil·la, a càrrec de la soprano alaiorenca Maria Camps. Tindrà lloc a la Catedral, amb l’acompanyament del cor de la Capella Davídica (18.30 h).

I, finalment, amb ritmes de gran contrast musical amb tot l’anterior, dia 26, dilluns de Nadal, Cris Juanico presentarà el seu treball «Un món de nadales», amb l’acompanyament del Cor Gospel de l’Escola Municipal i Arts Plàstiques. Serà a l’església del Socors (19 h).

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular