domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

12/12/2018

El 29 de novembre passat es van publicar al BOIB les bases reguladores i les convocatòries per a l’assignació de l’ús privatiu d’una parcel·la d’hort a sa Vinyeta, adreçada a persones a títol individual i a entitats sense ànim de lucre.

Les bases recullen la modificació del reglament que es va aprovar l’agost d’aquest any i que amplia els perfils dels eventuals beneficiaris dels horts. Així, a partir d’ara, també podran sol·licitar cessions de parcel·les els col·lectius i les entitats socials, i no només les persones individuals. Caldrà, però, que aquests col·lectius demostrin que hi volen optar per raons educatives, ambientals, pedagògiques o terapèutiques. Hauran de ser entitats sense ànim de lucre, i qualsevol concessió haurà d’estar basada en un projecte explicatiu del benefici social concret que es vol assolir. D’altra banda, també hi ha una modificació del requisit de l’edat dels beneficiaris individuals. Açò vol dir que, a més dels majors de 65 anys, també en podran sol·licitar les persones a partir de 55 anys que tenguin la condició de pensionistes.

En total, hi ha disponibles quinze parcel·les per a ús individual d’uns 40 m2, i dues parcel·les per a entitats sense ànim de lucre amb una superfície de 80 m2 cadascuna. Les concessions es donen per un període de quatre anys, i, en finalitzar aquest termini, les persones o entitats s’hauran de tornar a presentar a la convocatòria corresponent.

Les sol·licituds es poden presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, fins al 31 de desembre de 2018 com a màxim.

Des de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, recordam que si alguna persona hi està interessada i vol més informació, pot consultar el web municipal o adreçar-se a Ca sa Milionària, on n’hi donaran tota la informació necessària.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular