sábado, marzo 25, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

10/12/2018

La promoció de la lectura a Ciutadella ofereix un nou incentiu per als més joves del municipi. Consisteix a formular a qualsevol interessat la pregunta: “T’agrada llegir?”. Per als casos de resposta afirmativa, la persona interessada es fa mereixedora de rebre un llibre com a regal.

Així va ser aquest passat dia 8 de desembre, en el curs d’un matí en el qual el Grup Juvenil de Lectura de Ciutadella, dinamitzat per Fàtima Anglada, va sortir al carrer a fomentar la lectura d’una manera, si més no, ben peculiar, a partir d’una actuació ideada íntegrament pel jovent del Grup. Va consistir a fer una sola pregunta a les persones que es creuaven en l’itinerari establert.

Amb el leitmotiv «Llegim: és el nostre modus vivendi», el grup dinamitzador va recórrer, com a tribu lectora, la part més cèntrica de Ciutadella. Van escoltar múltiples respostes, i hi van interactuar; se’n va prendre bona nota: un 75 % va respondre «sí» (amb entusiasme i prou èmfasi) a la pregunta, mentre que un 20 % va respondre un «no» (rotund), i un 5 % va quedar indecís, sense saber ben bé què dir ni per què. Així que endavant amb el foment de la lectura i que aquests percentatges fluctuïn cap a més i millor a partir d’ara, ha demanat el grup dinamitzador.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular