domingo, marzo 26, 2023

Nuevo itinerario IT11 del “RETO 15 RUTAS 2023”

PRÓXIMA RUTA: IT11 RUTA DE LA BERZOSILLA Domingo...

Ajuntament de Maó

Maó, 20 de març de 2023. Aquest...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

07/12/2018

Ha començat la recollida de joguines per a la campanya de Reis d’enguany amb la modalitat de cartes apadrinades, que arriba a la tercera edició.

La campanya serà portada a terme per Creu Roja de Ciutadella, amb la col·laboració de l’àrea de Serveis Socials, amb el lema «Els seus drets en joc: vine i apadrina la teva carta».

Com en anys precedents, els fillets i les filletes interessats a rebre joguines hauran de redactar una carta amb les seves il·lusions i lliurar-la a la seu local de Creus Roja (carrer Creu, 2).

A continuació, aquelles persones que vulguin actuar-hi de padrins, hauran de fer-se seva una carta, elegida a voluntat (a partir del 10 de desembre). Després hauran d’anar a fer la compra corresponent i lliurar el regal a Creu Roja. Finalment, en el curs dels darrers dies d’any i primers de 2019, es procedirà al lliurament al fillet o a la filleta que signava la carta. Sempre es mantindrà en l’anonimat la identitat dels padrins i dels infants receptors.

Aquesta campanya va dirigida a la ciutadania en general que vol apadrinar una carta d’un infant. Són cartes en què els fillets/es (proposats pels serveis socials a partir de situacions socioeconòmiques desfavorides), expressen el que volen pels Reis i les persones/famílies apadrinen la seva carta comprant el regal desitjat, per un import màxim de 30€.

L’edició de l’any apassat va beneficiar a 75 fillets i filletes.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular