lunes, marzo 27, 2023

Lili Campos – H. Ayuntamiento de Solidaridad

Lili Campos conmemoró el Día Mundial del...

ANGIE LORENA PALACIOS SALAZAR

Facebook Twitter Youtube Instagram Buscar Home Tuluá Nuestro Alcalde Historia Símbolos Mapas Información Geográfica Información Estadística Galería Fotográfica Programas Planes Planes Institucionales y...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

30/11/2018

La iniciativa vol pal·liar l’efecte negatiu que ha existit els darrers anys a Ciutadella durant l’hivern als aparadors dels comerços tancats a causa de l’estacionalitat turística, fet que ha repercutit en la imatge que ofereix la ciutat tant als residents com als turistes. És important destacar que molts comerços de temporada, en acabar la temporada turística, tapen els aparadors dels seus comerços amb papers (blancs, negres, paper de diari, paper d’embalar, etc).

Aquest projecte és pioner a Menorca, i aquest any hem desenvolupat la primera fase del projecte com a prova pilot al nucli antic de Ciutadella, als comerços que consideràvem que oferien una imatge més deficient del comerç de Ciutadella. Hem de destacar que en aquesta primera campanya s’han adherit al projecte cinc comerços de Ciutadella. La intenció de l’Ajuntament és anar incrementant el nombre de comerços adherits any rere any.

Hem de subratllar que la campanya gràfica per a la retolació d’aparadors de comerços en temporada baixa té dos objectius principals:

  • Promoció i difusió de l’activitat comercial de Ciutadella.
  • Potenciar l’aspecte amable i estètic dels comerços tancats per la temporada.

El projecte consisteix en la realització d’un mateix estil gràfic unificat per a tots els comerços; però en cada cas és una proposta personalitzada en funció de les dimensions dels aparadors.

La campanya ve representada amb un mateix eslògan, les dates d’apertura del comerç, les dades del contacte del comerç i la representació gràfica personalitzada.

Sense cap dubte, aquesta campanya és la pedra angular per potenciar la imatge positiva dels comerços tancats en temporada baixa, fet que ajudarà a la dinamització comercial de Ciutadella

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular