domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

30/11/2018

L’Ajuntament de Ciutadella té enllestit un amplíssim programa d’activitats i d’actes nadalencs per a les properes setmanes de Nadal, Cap d’Any i Reis. També inclou un mercat de regals i artesanies, visites als betlems, tallers de manualitats i la tradicional representació d’Els Pastorets, a càrrec del grup de teatre de Sant Miquel.

El programa començarà dia 2, diumenge vinent, amb una animada cercavila, amb una agrupació musical de vent metall greu de Balears. A les 12 h del migdia sortirà de la plaça de ses Palmeres.

Juntament amb el Mercat Nadalenc, del 5 al 8 de desembre, també enguany s’ha preparat un mercat de suport al Festival de Jazz, que s’instal·larà al carrer de Castell Rupit, 16, els dies 6, 7 i 8.

Una segona cercavila omplirà els carrers de Ciutadella dia 14, amb la Banda Jove de l’Escola Municipal de Música. L’itinerari que resseguirà ha de desfilar de la plaça de ses Palmeres al convent de Santa Clara, travessant per la plaça de la Catedral.

No hi faltaran propostes d’audicions de nadales i de balls públics, com ara la Vetllada de Nadal a la Sala Polivalent del Canal Salat dia 15 (19 h). L’Escolania de Ciutadella i el Cor Cadenza actuaran amb el seus Sons de Nadal dia 16, a la capella del Geriàtric, primer, i, acte seguit, al santuari de Maria Auxiliadora.

Dia 21 els Pueri Cantores es presentaran a la Catedral (20 h), per oferir un clàssic Concert de Nadal; mentre que dia 22, la lectura de contes ocuparà la placeta de Sant Pere, a l’aguait de l’arribada a Ciutadella, aquest mateix capvespre, del Patge Reial (18 h).

També la popular Banda Municipal de Ciutadella hi farà la seva contribució, amb un concert titulat «A casa per Nadal», dia 23, amb la direcció de Joan Mesquida, a la Sala Polivalent del Canal Salat.

Tampoc no hi mancaran unes ben consolidades campanades infantils dia 31 (11.30 h), a la plaça de la Catedral.

[Podeu consultar el programa complet al document AQUÍ].

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular