martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

21/11/2018

L’Ajuntament de Ciutadella convida al sector comercial de la ciutat a assistir, el proper dimecres 28 (20.15 h) al taller Dona color al teu comerç per Nadal, que desenvoluparà la ponent Sílvia Vivó Caules. Tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa de Cultura de Ciutadella (Biblioteca Municipal).

A l’acte hi són especialment convidat els comerciants de diferents tipus de negocis, així com els representats de l’Associació Ciutadella Antiga i ASCOME. A la ponència s’exposaran, de manera sintètica, idees per a la decoració dels aparadors dels comerços de Ciutadella, així com elements per embolicar regals de forma creativa.

El taller forma part de les recomanacions de formació i professionalització del comerç extretes de les conclusions de les enquestes comercials utilitzades per a l’elaboració del programa ICOMERÇ.

Aquesta actuació és el final de les accions formatives que l’Ajuntament de Ciutadella ha realitzat al llarg de l’any 2018 per donar diferents eines als comerços de Ciutadella, per tal de modernitzar i sensibilitzar els seus punts de venda, per fer veure als consumidors la importància de la compra local enfront de la de les grans superfícies i del comerç electrònic.

És important destacar que aquesta formació servirà per donar un valor afegit als comerços de Ciutadella, per tal de competir amb el comerç electrònic durant la campanya de Nadal.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular