viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

20/11/2018

El proper dijous, dia 22 de novembre (20 h), l’Ajuntament de Ciutadella celebrarà la 63a sessió del Taller d’Agenda Local 21. Amb una assistència oberta a tothom, es durà a terme a la sala de reunions de Turisme, amb l’ordre del dia següent:

1. Aprovació de l’acta anterior.

2. Establiment del calendari de sessions per al 2019.

3. Presentació de l’Agenda Urbana Espanyola, a càrrec de Cristina Gómez, consellera de Serveis Generals del Consell Insular de Menorca.

4. Torn obert de paraules

L’Agenda Urbana Espanyola és un document de caràcter estratègic i no-normatiu que cerca orientar el sentit de les polítiques urbanes sostenibles amb objectius socials, ambientals i econòmics. Des d’aquest punt de vista, pretén ser un instrument al servei de totes les administracions públiques, en l’àmbit de les seves respectives competències i principalment dels ajuntaments, per a propiciar millores en els àmbits de la normativa i la planificació, el finançament, la governança, el coneixement, la transparència i la participació.

Cal recordar que el Taller d’Agenda local 21 és un òrgan consultiu de l’Ajuntament en el qual qualsevol ciutadà, entitat o associació pot participar i donar la seva opinió.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular