martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

13/11/2018

L’Ajuntament ha recuperat per al proper dissabte 17 de novembre el programa de més de 55 activitats i tallers que havia organitzat per al Sortim al Carrer previst per al maig i que es va haver de suspendre amb motiu de la pluja.  

Unes 40 entitats i col·lectius, i també alguns serveis municipals i d’altres administracions, sortiran dissabte al carrer i organitzaran activitats i tallers perquè la gent hi pugui participar i, així, conèixer de primera mà què fan les associacions i com eduquen en les diferents etapes de la vida: en la infància, en la joventut, entre els adults i la gent gran. D’aquí el lema d’aquesta cinquena edició de Sortim el Carrer: donar a conèixer com el teixit associactiu de la nostra ciutat educa i transmet valors a la ciutadania al llarg de la vida, fora de l’àmbit i l’etapa escolars.

L’Ajuntament reconeix i agraeix la tasca que, amb esforç i voluntariat, duen a terme les entitats de Ciutadella, perquè per a una persona és molt important també tot el que aprèn quan participa en les activitats que organitza una associació, ja sigui esportiva, cultural, social, veïnal… Per açò, per a aquest mateix dissabte s’ha previst un acte de reconeixement a totes les entitats que participen en aquesta cinquena edició de Sortim al Carrer, per fer valer la seva dedicació i la solidaritat.

En aquest sentit, aquestes entitats són un exemple viu de com la ciutat educa i del compromís que va adquirir Ciutadella l’any 1999 de ser Ciutat Educadora d’arreu del món quan va firmar la Carta de Ciutats Educadores, i forma part actualment d’una xarxa de 472 ciutats educadores d’arreu del món.

Per a dissabte s’ha refet el programa, que es durà a terme durant el matí, a partir de les 10 h, i acabarà amb una torrada solidària, a les 14.30 h, que es farà a la plaça des Pins en favor del projecte «Ciutadella sense fam», que impulsen l’Associació de Veïns de sa Colàrsega en coordinació amb Creu Roja i Càritas. Aquest projecte es va iniciar el 2013 i, des de llavors, han realitzat compres per un valor de 51.225,66 i han complementat l’alimentació d’una mitjana de 200/220 famílies per setmana. Tothom que hi vulgui participar pot comprar els tiquets que es posaran a la venda durant tot el matí a les paredetes de Creu Roja (plaça de ses Palmeres) i Càritas (plaça des Born).

Els emplaçaments de les activitats seran a la plaça des Pins (Infants), a la plaça des Born (Joves), a la plaça de la Catedral (Adults) i a les places de ses Plameres i Nova (Gent Gran).

Les previsions meteorològiques per a dissabte són de bon temps. Tot i així, s’ha previst que en cas de pluja es traslladarien les activitats i els tallers que siguin possibles a diferents espais alternatius, cosa que es donaria a conèixer dijous.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular