martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

12/11/2018

Un any més, l’Ajuntament de Ciutadella ha preparat diverses activitats per conscienciar sobre els drets de la infància, per fomentar l’eliminació de la violència de gènere, i per augmentar la participació i la implicació ciutadanes per millorar la nostra ciutat.

El motiu és que s’apropen tres dates importants per a Ciutadella, el Dia Internacional del Drets dels Infants (20 novembre), el Dia per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones (25 de novembre) i el Dia de les Ciutats Educadores (30 de novembre). Atès que per a l’Ajuntament són fites importants, en les quals treballa per aconseguir millores, les regidories d’Educació, Infància, Participació Ciutadana i Igualtat s’han unit per organitzar, juntes, aquest programa per fomentar la conscienciació i la implicació de la gent en un canvi.

Ciutadella, que és ciutat educadora des de l’any 1999, entén que és important que tots els infants que hi viuen puguin gaudir plenament dels seus drets, que hi hagi plena igualtat entre dones i homes, amb les mateixes oportunitats, i que les associacions surtin al carrer per donar-se a conèixer i fer xarxa.

També és una oportunitat per recordar que feim la ciutat les persones que hi vivim, que som totes i tots els que decidim quina ciutat volem i la podem construir amb les nostres accions i actituds quotidianes.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular