viernes, marzo 31, 2023

Ajuntament de Maó

Maó, 27 de març de 2023. El proper...

El Estadio Municipal acogerá la 42 Carrera Popular el próximo 7 de mayo

Mar 29, 2023 Una carrera totalmente gratuita en...

Ajuntament de Maó

Maó, 30 de març de 2023. En...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

05/11/2018

Des del dimecres dia 7 de novembre i fins al dissabte 16 de novembre, Can Saura acollirà quatre activitats culturals diverses, d’entrada lliure i gratuïta.

Dues d’aquestes estan relacionades amb l’exposició «Ramon Llull, 700 anys de missió», que fins al 17 de novembre es pot veure a la Sala municipal d’exposicions El Roser. Aquesta mostra al Roser està organitzada pel Bisbat de Mallorca, Govern de les Illes Balears, Universitat de les Illes Balears i Ajuntament de Ciutadella, i l’horari de visita és de dilluns a dissabte de 10.30 a 13 h i de 17.30 a 21 h (diumenges i festius tancat).

Cronològicament, les quatre activitats que acollirà aquests dies Can Saura són:

  • Dimecres 7 de novembre a les 19.30 h: conferència «Ramon Llull, 700 anys de missió». A càrrec de Jordi Gayà Estelrich, president de la Maioricensis Schola Lullistica i comissari de l’exposició que es pot veure al Roser.
  • Divendres 9 de novembre a les 20 h: XVII Diada de la premsa local a Menorca. Conferència «Oportunitats per als mitjans de proximitat: una mirada internacional», a càrrec de Pep Riutort, secretari general de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC). A continuació, commemoració dels 105 anys de la capçalera El Iris i dels 75 anys del Setmanari El Iris, refrigeri i actuació musical a càrrec del cantautor Bep Marquès. Organitzat per l’Associació de Premsa Local de Menorca.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular