viernes, febrero 3, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

15/02/2020

 L’Oficina de l’Energia Menorca 2030 ja està oberta a tota la ciutadania per informar i incentivar a participar en el procés de descarbonització i transició energètica a l’illa. La creació d’aquest organisme com a centre de referència de totes les qüestions relacionades amb l’energia a l’illa, constitueix un dels objectius de l’Estratègia Menorca 2030 elaborada el 2018 i neix arran d’un conveni signat el passat mes de setembre entre la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern de les Illes Balears, el Consell Insular de Menorca i el Consorci de Residus i Energia.

L’Oficina de l’Energia Menorca 2030 ofereix serveis d’informació i assessorament normatiu i en la tramitació administrativa en diferents àmbits, com són l’autoconsum, la mobilitat elèctrica, l’eficiència energètica en edificis i instal·lacions, la facturació d’electricitat, o un canal específic per empreses. A més, l’Oficina proporciona orientació sobre les possibles línies de subvenció obertes i com tramitar-les.

Qualsevol persona, empresa o entitat interessada podrà contactar amb l’Oficina Energia, a través d’un formulari web o per via telefònica al número 620 120 417, on podrà demanar cita prèvia o bé fer una consulta en línia. Els tècnics encarregats es posaran en contacte per a resoldre les consultes de totes les persones que ho sol·licitin i concertar cites personalitzades. A Ciutadella, l’Oficina atendrà els dijous a les oficines d’Urbanisme de l’Ajuntament, sempre amb cita prèvia.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular