miércoles, junio 7, 2023

Solidaridad fortalece acciones para ofrecer un destino seguro – H. Ayuntamiento de Solidaridad

Autoridades diplomáticas de Canadá visitaron Solidaridad, donde...

Concierto «Los Abuelos del Coro»

Disfruta este jueves 29 de junio de...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

15/02/2020

 L’Oficina de l’Energia Menorca 2030 ja està oberta a tota la ciutadania per informar i incentivar a participar en el procés de descarbonització i transició energètica a l’illa. La creació d’aquest organisme com a centre de referència de totes les qüestions relacionades amb l’energia a l’illa, constitueix un dels objectius de l’Estratègia Menorca 2030 elaborada el 2018 i neix arran d’un conveni signat el passat mes de setembre entre la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern de les Illes Balears, el Consell Insular de Menorca i el Consorci de Residus i Energia.

L’Oficina de l’Energia Menorca 2030 ofereix serveis d’informació i assessorament normatiu i en la tramitació administrativa en diferents àmbits, com són l’autoconsum, la mobilitat elèctrica, l’eficiència energètica en edificis i instal·lacions, la facturació d’electricitat, o un canal específic per empreses. A més, l’Oficina proporciona orientació sobre les possibles línies de subvenció obertes i com tramitar-les.

Qualsevol persona, empresa o entitat interessada podrà contactar amb l’Oficina Energia, a través d’un formulari web o per via telefònica al número 620 120 417, on podrà demanar cita prèvia o bé fer una consulta en línia. Els tècnics encarregats es posaran en contacte per a resoldre les consultes de totes les persones que ho sol·licitin i concertar cites personalitzades. A Ciutadella, l’Oficina atendrà els dijous a les oficines d’Urbanisme de l’Ajuntament, sempre amb cita prèvia.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular