lunes, marzo 27, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

31/10/2018

Aquests tres dies hem viscut una situació extraordinària a causa d’una important avaria elèctrica que ha deixat sense llum més de la meitat de Menorca, la qual cosa ha generat necessitats i algunes dificultats que, gràcies a la solidaritat, paciència i implicació de tota la ciutadania, hem pogut atendre entre tots. Per açò, des de l’Ajuntament volem agrair la col·laboració ciutadana durant aquests dies d’anormalitat.

Hem viscut de manera propera i amb preocupació totes les conseqüències derivades del la pana elèctrica i la manera com ha afectat la vida quotidiana. Tanmateix, de forma coordinada amb altres administracions i serveis d’emergències, hem fet totes les gestiones que estaven al nostre abast per recuperar el més prest possible l’activitat social i la normalitat. Vam comunicar a la ciutadania, el més prest que ens va ser possible, totes les novetats que anaven arribant i com estava la situació en cada moment.

Amb tot, volem agrair a tota la ciutadania i al personal de l’Ajuntament que s’han implicat d’una manera especial per atendre les necessitats generades i poder solucionar aquesta situació viscuda, com són la policia local, els enginyers municipals,  brigada i personal serveis socials i les persones que van atendre la gent durant els capvespres que el consistori va obrir les portes.

A partir d’ara, sabem més que mai que hem de seguir fent feina per aconseguir que els menorquins no siguem illencs aïllats i que el restabliment del cable submarí de Mallorca que ha de subministrar electricitat a Menorca sigui una realitat el més prest possible.

Alhora, també s’ha posat de manifest que impulsar i afavorir les energies alternatives és més necessari que mai per evitar, en la mesura d’allò possible, la dependència elèctrica de l’exterior.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular