martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

Imatge29/10/2018

 Ara mateix algunes zones molt delimitades de Ciutadella tenen llum gràcies a la instal·lació de grups electrògens. A l’Ajuntament els ciutadans disposen de l’entrada a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà oberta i equipada amb alguns carregadors de mòbil i un microones. Us demanem que només en feu ús d’aquest servei per causes d’urgència i necessitat imperiosa. Fins a les vuit del capvespre estarà operatiu.

També davant qualsevol urgència i necessitat podeu anar a les dependències de la policia local de Ciutadella. Operatives 24 hores.

Us recordem que tota la gent que a casa no té fibra, sinó que funciona amb ADSL etc, connectat el telèfon dels de tota la vida amb la clavilla (sense passar pel router etc) tindran línia telefònica amb normalitat al telèfon fixe de casa.

D’altra banda, a les cases i edificis que no tenen aigua perquè funcionen amb motor o bomba per subministrar aigua si al comptador moveu la claueta tindreu aigua directa.

Us anirem informant a mesura que hi hagi novetat. A mesura que arribin més grups electrògens a l’illa s’anirà ampliant les zones amb llum elèctrica, prioritzant, com s’està fent ara mateix, primer els serveis essencials.

Compartiu aquesta informació i recordeu que si els vostres coneguts es donen d’ alta al whatsapp de l’ Ajuntament rebran directament els missatges. ALTA 699 792 133

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular