domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

Imatge28/10/2018

Ja s’estan instal·lant generadors en punts prioritaris i demà arribaran més des de la península, si les condicions del mar ho permeten

L’entrada d’un cap de fibló a Menorca ha causat danys greus en les infraestructures elèctriques, la telefonia i diversos béns immobles. Les línies d’alta tensió afectades són Dragonera-Mercadal i Dragonera-Ciudadella

La longitud de les línies afectades i la meteorologia adversa podrien prolongar els treballs|feines de restabliment de la xarxa. Ara mateix s’estan col·locant uns 25 generadors en punts prioritaris, com|com a geriàtrics, etc. La resta de generadors, maquinària i personal necessaris per restablir el correcte subministrament a la població arribaran amb vaixell a Menorca des de Barcelona i València, si les condicions de mar ho permeten.

El Govern de les Illes Balears, juntament amb el Consell de Menorca, els ajuntaments afectats i Xarxa Elèctrica treballam coordinats per restablir el servei com més aviat millor i cobrir les necessitats prioritàries de la població.

Demà, hi haurà classes en tots els centres escolars de Menorca. L’activitat s’adaptarà encara que no hi hagi subministrament elèctric. El transport escolar funcionarà amb normalitat.

És important que la població faci un ús responsable de la llum i l’energia en els municipis on sí que hi ha servei elèctric i allà on es vagi restablint. És a dir, els ciutadans de Maó, Sant Lluís i Es Castell.

També és important que la ciutadania segueixi totes les novetats a través de la ràdio fins que es restableixi el correcte servei de telefonia mòbil. Des del 112 ja estam en contacte amb totes les operadores. 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular