martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

25/10/2018

Demà divendres, dia 26 (12 h), l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, rebrà la donació formal d’un quadre del pintor Pepe Torrent Vivó, just en la data en què es complirà el primer aniversari del seu inesperat decés a Pisco (Perú), arran d’haver patit una crisi asmàtica.

A més, la família de Pepe Torrent, el matrimoni format per Carlos Torrent i Carme Vivó, també farà donació a favor de l’Ajuntament d’un paquet de cartes històriques, de caràcter familiar, del segle XIX.

La peça pictòrica és la titulada «Viatges», que va formar part d’una mostra antològica que va ser presentada a la sala del Roser, organitzada com a homenatge pòstum de l’artista. La família vol, d’aquesta manera, fer públic testimoni d’agraïment a la corporació municipal de Ciutadella pel suport demostrat en el trist episodi provocat per la defunció de Pepe Torrent.

La donació, a més, inclou un paquet de cartes de continguts comercials que pertanyien al llegat de la nissaga Vivó. L’historiador Joan Pons Alzina ha tingut cura de la seva catalogació i inventariat, abans no passin als fons de l’Arxiu Històric Municipal.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular