domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

25/10/2018

 El proper dissabte, dia 27 d’octubre, l’equip de govern municipal durà a terme una visita a Cala Blanca, dins el programa Visitam el teu barri. La trobada serà a les 9.30 h del matí. I el punt de reunió per fer-hi el recorregut serà el parc infantil que hi ha devora el pinar que envolta la platja.

A través d’aquest programa, que impulsa l’Ajuntament de Ciutadella i que es va iniciar el mes de març de l’any passat, ja s’han fet trobades amb els vesins i les vesines de deu barris i urbanitzacions de Ciutadella: Dalt sa Quintana, nucli antic, Jaume II i voltants, Sant Antoni, Son Oleo, Son Carrió, sa Farola, Cala en Bosch, Cala Morell, Cala en Blanes i voltants plaça Princesa Joana

Es té previst continuar amb la iniciativa per visitar tots els barris de Ciutadella. L’experiència d’aquestes trobades és molt positiva, ja que permet conèixer personalment els vesins i les vesines, el teixit social i comunitari de Ciutadella; crear xarxa i fer poble; i fer que la gestió municipal sigui propera i participativa.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular