domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

09/10/2018

Dijous 11, a les 20 h, serà inaugurada la magna exposició dedicada a Ramon Llull, amb el lema “700 anys de missió”, duita al Roser de Ciutadella pel Bisbat de Mallorca, la Conselleria Balear de Cultura i la Universitat de les Illes Balears.

Després de recalar a Roma i a Palma de Mallorca, ara la mostra farà una parada a Ciutadella fins al proper dia 17 de novembre, i serà única pel que fa a l’illa de Menorca.

Segons el que explica el comissari, Jaume Falconer, l’exposició no vol ser una simple mostra biogràfica de la vida i de l’obra literària i filosòfica del doctor il·luminat, sinó aquella interpretació que permet redescobrir Llull a través dels seus preceptes més contemporanis, en prova de la vigència, encara ara, del pensament lul·lià. És així com s’ha concebut una exposició que transporta Llull a la sensibilitat i al llenguatge del nostres dies.

Amb solucions molt gràfiques, la mostra, per exemple, reflecteix aquell Llull que proposava solucions als conflictes entre països mitjançant el coneixement respectuós de les opinions d’altri; o el foment del diàleg constant com a base única per a la convivència entre les persones.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular