domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

09/10/2018

 El conseller de Mobilitat del Govern Balear, Marc Pons, ha anunciat que s’han reprès els projectes del port exterior de Ciutadella, una vegada conclosa la temporada alta turística, en què ja ha estat operatiu el nou espai d’accés del passatge.

Així, s’ha iniciat ja la construcció de la rampa passarel·la d’accés al moll oest. D’una banda, se’n fa la cimentació; i, de l’altra, es finalitzen els treballs de construcció al taller de la rampa passarel·la que facilitarà l’embarcament i el desembarcament dels passatgers en el mateix moll oest. Està previst que la seva posada en servei sigui el proper mes de novembre. La inversió en aquesta infraestructura és de 718.500 euros.

Igualment, s’ha previst iniciar l’adequació del moll sud (196.000 euros). Aquestes obres, ja adjudicades i a punt de començar, consisteixen en l’habilitació del moll sud per possibilitar l’amarrament de vaixells de fins a 65 metres d’eslora.

El conseller Pons, amb la presència de l’alcaldessa, Joana Gomila, ha recordat la important inversió que la Conselleria ha fet en els dos ports de Ciutadella, tant amb les actuacions d’emergència necessàries com amb els projectes de millora ja executats, en marxa o prevists.

La inversió supera els 11 milions d’euros, i hi resta pendent únicament el projecte de reforma de l’estació marítima de Son Blanc (3’8 milions d’euros).

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular