martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

21/01/2020

 L’Ajuntament  ha duit a terme actuacions de millora en dos parcs infantils del municipi. Concretament, les actuacions s’han executat a la urbanització de Serpentona i al nucli urbà de Ciutadella, en ambdós casos impulsades per la Regidoria de Manteniment i Millora de la via pública en col·laboració amb el Departament d’Educació.

Es tracta de dos actuacions llargament reivindicades, tant pels veïns com pel sector de restauració de les zones. D’aquesta manera, ara es tiraran endavant unes millores que s’emmarquen en la línia de treball de la darrera legislatura pel que fa als parc infantils i zones de joc del municipi, i que anteriorment s’havien materialitzat en les accions dutes a terme a la plaça Joan de Borbó, a la plaça Pins, la plaça Jamma o el Terra-parc al Canal Salat, per esmentar-ne algunes.

Les obres actuals estan finançades al 100% pel Consell Insular de Menorca, en el marc del PIC 2019 (Pla Insular de Cooperació).

Entrant en el detall de les actuacions, en el cas de les reformes que es fan al nucli urbà (carrers Gustau Mas i Eivissa), compten amb un pressupost de 49.982,11€. Consisteixen, d’una banda, en la millora de la zona de jocs infantils existent, amb el tancament de la zona, la instal·lació de paviment continu sintètic i el rascat i pintat de tots els jocs existents a la zona verda; de l’altra, es repararà la pista multifuncional existent i s’instal·larà un joc infantil de tirolina, a més de la substitució del mobiliari urbà.

Pel que fa al projecte de millora del parc infantil de la zona verda del Passeig d’es Riu de la urbanització de Serpentona, compta amb un pressupost de 38.871,96€ i consisteix en la retirada dels jocs infantils existents i la instal·lació de quatre jocs nous, a més de la neteja i adequació de tota la zona. També se substituirà la passarel·la de fusta existent per una passarel·la formada per plàstic reciclat, i s’instal·laran cinc bancs i quatre papereres.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular