miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

14/01/2020

L’Ajuntament ha donat llum verda a la signatura d’un conveni amb la Protectora d’Animals de Ciutadella en virtut del qual el consistori cedirà a aquesta associació un local municipal per a les seves activitats. L’acord ha estat signat aquest dimarts per l’alcaldessa, Joana Gomila, i la presidenta de la Protectora, Joana Roman Torres.

El conveni, que té una vigència de tres anys, va ser aprovat en la primera Junta de Govern de l’any 2020, celebrada el 8 de gener, i considera la cessió d’un espai ubicat als baixos del número 120 del carrer Gustavo Mas.

L’actuació s’ha executat a través de la Regidoria de Projecte de Ciutat i Participació Ciutadana, que té l’objectiu de promoure el món associatiu de Ciutadella, atendre les necessitats específiques de les associacions, i donar suport a les entitats i organitzacions que duen endavant programes, projectes i actuacions que reverteixen en un benefici per la comunitat. Cal recordar, en aquest sentit, que la Protectora d’Animals Ciutadella és una associació sense afany de lucre, que té per finalitat general promoure la defensa dels drets dels animals i el rescat d’animals abandonats, motiu pel qual necessita disposar d’un espai i/o local per tal de desenvolupar de les seves activitats.

L’equip de govern de l’Ajuntament, amb l’alcaldessa Joana Gomila al capdavant i Andreu Cardona com a màxim responsable del Projecte de Ciutat, ha expressat la voluntat de seguir col·laborant, en la mesura del possible, amb les entitats socials del municipi i donar-los suport, tot destacant la important labor de tot el teixit associatiu per la ciutat.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular