miércoles, septiembre 27, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

20/12/2019

L’acte de presentació pública dels llibres «Tothom hauria de ser feminista» i «Com educar en el feminisme en 15 consells», de Chimananda Ngozi Adiche, ha estat el marc propici per tal que l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, hagi reiterat el compromís municipal a favor de l’equitat de gènere, amb el desig que la plena implantació arribi a ser una realitat.

Totes dues obres són assajos breus que parlen de manera clara i amena sobre els atzars que freqüentment viuen les dones pel simple fet de ser dones. El més significatiu d’aquest esforç literari, però, és el fet que vol ajudar-nos a afrontar aquestes circumstàncies des d’una mirada feminista. L’edició ha anat a càrrec del Fons Menorquí de Cooperació.

En aquest sentit, Joana Gomila ha dit: «L’Ajuntament, i jo mateixa com a alcaldessa, l’equip de govern i el Servei d’Igualtat que dirigeix la regidora Fàtima Anglada compartim plenament els objectius del Fons i l’aposta per treballar envers la igualtat. Forma part del nostre ideari i dels nostres programes de govern municipal contribuir a l’eliminació de les moltes formes de discriminació contra les dones i les filletes que hi ha encara dins Ciutadella i, en general, dins la nostra societat contemporània».

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular