miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

20/12/2019

L’Ajuntament de Ciutadella, amb la Policia Local, demà, dia 21 de desembre, i fins al dia 6 de gener, ambdós inclusivament, inicia una campanya de prevenció del comerç segur i de festes de Nadal.

L’objectiu és augmentar la presència policial pels carrers i per les places en els dies i les hores en què hi ha més activitat comercial i, per tant, més concentració de ciutadans que realitzen compres o bé passegen. Informaran de les pautes de seguretat als ciutadans i comerciants. Es pretén prevenir fets delictius, com ara furts, robatoris amb violència o intimidació, o robatoris amb força. Així mateix, vetllaran pel compliment de les ordenances municipals a la via pública, i recomanaran normes de comportament als usuaris de la via.

Zona d’influència de la campanya:

– Pl. des Pins cantonada amb av. Negrete i pl. des Pins cantonada amb pl. des Born.

– Pl. des Mercat (pl. de la Llibertat i pl. de Francesc Netto).

– Pl. de ses Palmeres cruïlla amb av. de la Constitució .

– Pl. d’Artrutx cruïlla amb av. del Conqueridor.

– Pl. de la Catedral / ses Voltes/ pl. nova i carrers adjacents on l’activitat comercial tengui especial incidència.

– Altres carrers o zones del nucli urbà on es detecti una necessitat especial.

Durada de la campanya: del dia 21-12-2019 al 6-01-2020, ambdós inclusivament.

Els agents controlaran el compliment de les normes de circulació i del trànsit dins el nucli antic (horaris d’accés, vehicles autoritzats, ciclistes…). El compliment de les ordenances de normes de comportament als espais públics, de tinença d’animals i de neteja viària (amb especial atenció a la neteja dels carrers i de les places), informació als ciutadans de les bones pràctiques, i denúncia, en cas necessari, de les infraccions observades.

• Els agents informaran sobre pautes de prevenció i seguretat; com ara no descuidar bosses ni moneders, extremar la seguretat a l’hora de treure doblers dels caixers automàtics, informar la Policia en cas que es detectin carteristes o estiregassades, que els comerciants ens avisin si han estat víctimes de furts, recomanar als comerciants que extremin les precaucions a l’hora de tancar els comerços i que utilitzin tots els mitjans de seguretat passiva (alarmes connectades, reixes posades, reforçar amb cadenats les portes de vidre, no deixar la recaptació dins les caixes registradores, etc).

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular