miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

22/11/2019

Un aniversari participatiu i actiu és el que vol assolir la commemoració del desè aniversari de l’obertura del primer casal municipal de joves de Ciutadella, un espai de dinamització, de trobada i d’educació en el lleure per on han passat diverses generacions de jovent.

Avui, dia 22 de novembre, se celebrarà l’efemèride, adreçada als que formen i han format part de la història del Punt Jove. Tindrà lloc a la seu mateix del Punt Jove, en el carrer Mallorca 67, baixos, dins l’annex de l’IES Josep M. Quadrado, comptarà amb un ampli ventall d’activitats englobades dins l’activitat municipal del programa insular Alternanits. També es farà una exposició fotogràfica per commemorar el pas del temps dins el casal.

Les activitats començaran amb un debat en format de taula rodona per tractar els temes següents:

– És necessària la comunicació entre els joves i l’Ajuntament?

– Quin format donaries a aquest espai de diàleg?

A partir de les 17.30 h hi haurà diversos espais amb activitats simultànies, entre les quals hi trobarem un taller de grafit i la dinàmica “Jove, la teva idea és un puntàs”. També s’ha preparat una activitat per obtenir una valoració de com han anat aquests deu anys al Punt Jove i per rebre propostes de com continuar oferint un bon servei. L’activitat es diu “Crisi d’identitat” i es tracta d’un concurs per xarxes socials. El premi serà per a la persona que demostri més creativitat!

A partir de les 19 h començaran els espectacles artístics de caire musical i teatral. S’hi esperen les actuacions d’Art en Moviment, Improlife, els alumnes de l’Escola Municipal de Música i d’altres grups escènics. Andreu Forcada hi farà de presentador.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular