miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

15/11/2019

Aquest any ha fet 10 anys de l’obertura del primer casal de joves municipal, un espai de dinamització, de trobada i d’educació en el lleure per on hi han passat diverses generacions de joves.

El proper 22 de novembre se celebrarà aquest aniversari tan especial per als que formen i han format part de la història del Punt Jove. Serà a la plaça des Pins, a partir de les 16.30 h, i comptarà amb un ampli ventall d’activitats englobades dins l’activitat municipal del programa insular Alternanits.

També es farà una exposició fotogràfica per commemorar el pas del temps dins el Casal.

Les activitats començaran a les 16.30 h amb un debat en format de taula rodona per tractar els temes següents:

– És necessària la comunicació entre els joves i l’Ajuntament?

– Quin format donaries a aquest espai de diàleg?

A partir de les 17.30 h hi haurà diversos espais amb activitats simultànies, entre les quals hi trobarem un taller de grafit i la dinàmica “Jove, la teva idea és un puntàs”. També s’ha preparat una activitat per obtenir una valoració de com han anat aquests 10 anys al Punt Jove i per rebre propostes de com continuar donant un bon servei. L’activitat es diu “Crisi d’identitat” i es tracta d’un concurs per xarxes socials. El premi serà per a la persona que demostri més creativitat!

A partir de les 19 h començaran els espectacles artístics de caire musical i teatral.

Vegeu les bases del concurs “Crisi d’identitat”:

El Punt Jove acaba de complir 10 anys i té la seva primera crisi d’identitat. De cop, ja no sap quin és el seu color preferit, quin és el seu nom ni com s’ha de comunicar amb els seus amics. No sap amb quina roba ha de vestir ni sap quins són els jocs que li agraden més. Tampoc sap si li agraden més les formatjades o la coca amb tomàtiga…

Ens ajudes a donar identitat al Punt? Com creus que hauria de ser el Punt Jove a partir d’ara?

Vesteix-lo, pinta’l i dona-li personalitat! La proposta més original tindrà premi!

Agafa la plantilla que et donam com a base i edita-la. Puja la teva proposta a les xarxes socials i etiqueta’ns perquè ho puguem veure. Has d’utilitzar també l’etiqueta #crisi10anys

Tens fins al 22 de novembre a les 19 h, que serà el moment en què anunciarem quin és el dibuix guanyador!

Recorda que, per tal que puguem veure la teva proposta, el teu perfil ha de ser públic. En cas de tenir un perfil privat, envia’ns la teva proposta per missatge.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular