miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

Imatge14/11/2019

Des de quins serveis ofereix la platja de Cala Blanca, quin tipus de flora i fauna podem trobar a les platges de Son Saura o quina és la millor manera d’accedir fins a Cala en Turqueta són dades que a partir d’ara podem trobar fàcilment a l’apartat de Platges i cales dels serveis de Medi Ambient i Turisme del web de l’Ajuntament de Ciutadella.

Un total de devuit platges i cales de Ciutadella s’han actualitzat amb informació d’interès per oferir una visió més completa del que podem trobar en aquests sistemes naturals. Per a cada una, s’hi ha inclòs una petita descripció, seguida d’informació sobre la biodiversitat, els accessos, les dimensions, el tipus de platja i l’accessibilitat de la platja o cala. El text ve acompanyat de fotografies de les platges, i de la flora i la fauna característiques; i, en el cas de les platges que en disposen, també s’hi ha afegit la cartellera.

S’ha creat també una petita secció sobre Posidonia oceanica, on s’ha ampliat la informació referent a aquesta fanerògama indispensable per a l’ecologia del mar Mediterrani, amb tríptics elaborats pel Servei de Medi Ambient, enllaços d’interès i on s’informa sobre normativa actual.

Al web també trobareu un apartat sobre el Sistema de Gestió Ambiental, que disposa de tota la informació d’interès respecte al SGA implantat a les platges de Ciutadella; l’informe ambiental on es fa un recull dels resultats obtinguts pels diferents aspectes ambientals calculats durant el 2018, la política de medi ambient i els objectius actualment fixats dintre del sistema de gestió ambiental, entre d’altres.

Finalment, us recordam que el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Ciutadella ha canviat d’ubicació; ara es troba al primer pis de l’edifici de Correus (plaça des Born, 7). El nou servei d’atenció al públic serà dilluns, dimarts i dijous, de 9 a 14 h. El telèfon de contacte i l’adreça de correu electrònic són els mateixos de sempre: 971 38 10 50, amb l’extensió 4404, i [email protected], on hi podeu fer arribar els vostres dubtes, les queixes o els suggeriments.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular