miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

28/10/2019

L’autor barceloní Ricard Gázquez (1969) s’ha enduit el 44è Premi Born de Teatre, amb un original de temàtica prou colpidora, titulat «Los satélite», que s’ha donat a conèixer en la cerimònia dels guardons aquest passat cap de setmana, a la sala dels salesians de Ciutadella.

Una nombrosíssima assistència de públic i d’autoritats institucionals ha acompanyat la gala del Premis Born que, alhora, ha actuat de marc per a l’estrena de Lina Pons Massanet com a nova presidenta de l’entitat convocant, el Cercle Artístic.

Segons l’autor, l’obra guanyadora aborda els conflictes que comporten els fluxos migratoris en determinades àrees suburbials de les grans ciutats, com ara l’Hospitalet del Llobregat, on s’hi situa la trama. El llibret, idò, conta una història que té a veure amb la necessitat d’una adolescent i del seu grup d’amigues de fugir de la realitat, que els resulta inhòspita.

L’alcaldessa, Joana Gomila, que encapçalava el grup d’autoritats municipals de Ciutadella, va saludar personalment l’autor guanyador, i el va felicitar pel reconeixement que suposa endur-se el Premi Born de 2019, i més encara quan és un autor que en altres edicions dels Born havia vist molt ben situada la seva producció teatral inèdita. 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular