viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

25/10/2019

Un any més s’acosta la festivitat de Tots Sants, una jornada que de cada vegada arrenca amb més iniciatives populars al carrer, i fa d’aquest dia una festa de tots amb les tradicions més nostres i, darrerament, amb la incorporació d’altres celebracions i motius d’arreu del món.

Enguany tornam amb més força que mai amb aquesta activitat festiva del Centre Municipal d’Art de Ciutadella (CMAC), reforçada amb la col·laboració del Punt Jove. Per al dia 31 d’octubre capvespre us hem preparat una sèrie de tallers, entre els quals hi ha un taller de maquillatge terrorífic i diversos tallers de manualitats de temàtica igualment terrorífica.

Per altra banda, preparam el ja esperat Passatge del Terror, que tindrà lloc al CMAC a partir de les 21 h. Se’n transformaran totalment els espais: passarà de palau senyorial a palau encantat, un acte no apte per a tots els cors…

A causa de l’afluència de gent en edicions passades, la direcció del CMAC ha dissenyat un programa degudament organitzat, amb places limitades; tot i que n’hi haurà més que no en l’última edició. Tot açò per tal de garantir el bon funcionament d’aquesta jornada festiva.

L’adquisició dels tiquets, amb venta anticipada, es realitzarà a la Secretaria del Centre Municipal d’Art de Ciutadella, al carrer des Seminari 5. En horari de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h; i el dissabte, de 10 a 13.30 h.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular