miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

25/10/2019

La Conselleria Balear de Serveis Socials i Cooperació i l’Ajuntament de Ciutadella han obert un camí de diàleg per fixar un itinerari per a la present legislatura autonòmica, tot just estrenada l’estiu passat.

En una reunió celebrada a Ciutadella, la consellera Fina Santiago i l’alcaldessa Joan Gomila han abordat la necessitat d’obrir un procés d’estudi i d’avaluació de les noves places de dependències que caldrà crear a l’Hospital Geriàtric Municipal tan bon punt l’ala posterior de l’edifici quedi desallotjada per la Clínica Juaneda.

A més, s’han posat les bases per a una futura entesa bilateral que hagi de conduir a una eventual cessió de terrenys municipals a la zona de Santa Rita per construir-hi un servei per a discapacitats físics i psíquics.

A banda d’altres qüestions en matèria social, l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha expressat la satisfacció en comprovar la bona disposició de la Conselleria, i, en particular, de la consellera Fina Santiago, per desplegar una política específica a favor de les necessitats que, en aquest terreny, presenta el municipi, amb l’expectativa dels quatre anys que hi ha per endavant de tasca de govern autonòmic i legislativa.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular