miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

24/10/2019

La campanya de sensibilització sobre el reciclatge i la reducció de residus que fusiona el missatge del reciclatge amb l’esport presenta una nova edició. Enguany englobarà dues actuacions principals, els RECYCLING GAMES, que tindrán lloc aquest dissabte 26 d’octubre , i els RECYCLING XMAS que es desenvoluparan del 15 de desembre al 12 de gener.

Recycling games

Els recycling games formen part de la primera fase de la campanya. Es tracta d’una iniciativa que, més enllà de la campanya informativa i de difusió que serà visible a tots els mitjans de comunicació locals, consistirà en l’organització d’activitats a peu de carrer amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de separar i reciclar i conscienciar envers la necessitat de reduir la generació de residus d’una manera engrescadora i propera a la ciutadania.

Aquests jocs olímpics del reciclatge, se celebraran a tots els municipis de Menorca i consistiran en la realització d’una gimcana dirigida a petits i grans on s’hauran de superar diferents proves i jocs relacionats amb les fraccions de paper/cartró, vidre i envasos lleugers. Els participants podran aconseguir una medalla de cartró reciclat i samarretes de PRACTICA RECYCLING. També es repartiran fulletons per fer difusió de les bones pràctiques del reciclatge i aclarir dubtes.

Recycling Xmas

A partir de nadal, es presentarà una segona fase: Recycling Xmas. En aquest cas els protagonistes seran els jugadors del Bàsquet Menorca que es convertiran en els reis mags i faran de portaveus en vídeos per incentivar la responsabilitat i el compromís del reciclatge necessaris, més que mai, durant l’època nadalenca.

Ambdues actuacions es difondran a través de revistes de caràcter insular i municipal, ràdios, cinemes i xarxes socials, a més d’una pancarta de gran format que s’instal•larà en el pavelló Bàsquet Menorca.

El cost total d’aquestes actuacions és de 31.157,15 € (IVA inclòs), les quals seran finançades íntegrament amb els fons de comunicació tant d’Ecoembes com d’Ecovidrio.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular