viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

16/10/2019

El Centre Municipal d’Art de Ciutadella celebrarà el proper dissabte 19 d’octubre una jornada informativa i de portes obertes que permetrà a la ciutadania conèixer les instal·lacions del centre i la seva àmplia oferta formativa i d’oci de cara al curs 2019-2020.

Els ensenyament que s’imparteixen al CMAC s’han diversificat al darrer any. Durant el proper curs, el centre tornarà a oferir activitats de tot tipus i per a totes les edats que, a banda de proporcionar una sòlida formació artística, intentaran donar resposta i acompanyar els interessos i les necessitats expressives dels ciutadans en aquest àmbit artístic i de les arts plàstiques i visuals.

A banda d’organitzar el bloc de tallers permanents, el CMAC torna a oferir per aquest nou curs una variada oferta de tallers monogràfics. Tot un seguit de propostes obertes a tota la població que tenen com a objectiu apropar l’art i l’experimentació a un públic més ampli.

Totes aquelles persones interessades a conèixer el centre i la seva programació, així com als professors de les diferents matèries podran fer-ho dissabte 19 d’octubre a partir de les 10 i fins les 13 h. en el marc d’una jornada informativa i de portes obertes que els permetrà, a més, gaudir i participar d’algun taller de l’escola.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular