lunes, marzo 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 14 de setembre de 2022. La Regidoria d’Educació presenta la Xarxa d’Extraescolars de Maó, un projecte nou que recull tota l’oferta d’activitats extraescolars que ofereixen els centres educatius de primària de la ciutat. La Xarxa, d’organització compartida, està formada pel conjunt de totes les APIMA i les AFA, i també compta amb la participació de l’Ajuntament de Maó.

La Xarxa d’Extraescolars de Maó té l’objectiu de treballar per garantir la igualtat d’oportunitats per als infants, adolescents i joves, pel que fa referència a l’accés a l’educació no formal.

Com a primer pas, es presenta el catàleg de totes les activitats extraescolars que es poden fer als centres educatius de primària de Maó, però també es continua treballant per poder disposar d’una oferta cada vegada més àmplia, diversa, accessible i equitativa.

Amb aquest nou projecte, qualsevol infant matriculat en un centre educatiu de primària de Maó podrà accedir a apuntar-se a qualsevol activitat extraescolar que es realitzi al seu centre o en altres centres de la ciutat. En total, 11 associacions i més de 30 activitats diferents a les qual podran accedir alumnes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

Es Freginal acollirà una jornada de portes obertes

Per inaugurar la Xarxa i donar a conèixer les diferents activitats disponibles per a aquest curs, el proper dissabte, 17 de setembre de 2022, tindrà lloc una jornada de portes obertes, al parc des Freginal, a partir de les 11.00 hores. Infants i famílies podran provar –i gaudir-ne– les diferents activitats relacionades amb l’activitat física, l’art o els idiomes, entre altres disciplines.

Com a Ciutat Educadora, Maó és un municipi compromès amb les polítiques educatives àmplies, enteses en contextos formals i no formals, realitzades en diferents espais i al llarg de tota la vida, inspirades en els principis de justícia social, igualtat, civisme democràtic, sostenibilitat, qualitat de vida i promoció dels seus habitants.

Maó, com a Ciutat Amiga de la Infància, treballa, a les diferents àrees municipals, d’una manera compromesa amb els drets de la infància. En aquest sentit, l’Ajuntament realitza accions que cerquen crear entorns més segurs, protectors i adients perquè tots els infants de la ciutat puguin desenvolupar tot el seu potencial.

A més, la Xarxa d’Activitats Extraescolars és un dels projectes emmarcats dins el Pla Maó 27, concretament en la línia 1: «Maó, un projecte inclusiu».

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular