martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, a 31 d’agost de 2022. Loli Reynés ha estat designada pregonera popular de les festes de la Mare de Déu de Gràcia d’aquest any. D’aquesta manera, la treballadora municipal serà l’encarregada d’anunciar l’inici de les festes patronals per tots els punts i barriades de la ciutat.

Reynés, que acumula 35 anys treballant al servei dels ciutadans i ciutadanes de Maó, ha ocupat diferents càrrecs dins l’Ajuntament. L’any 1987, amb 18 anys, es va incorporar al cos de la Policia Local, convertint-se en la primera dona policia local de Maó. Actualment, forma part del departament de Medi Ambient.

La pregonera popular té un paper protagonista el 6 de setembre, després del pregó, i el matí de dia 7 de setembre quan recorre llocs emblemàtics de la ciutat, així com les residències geriàtriques, l’Hospital Mateu Orfila o la seu del Consell Insular, entre d’altres.

Es tracta d’un càrrec que tradicionalment a Maó han exercit policies locals. L’última persona que va ser pregoner popular va ser Joan Sans, el 2019.

El batle de Maó, Héctor Pons, agraeix la predisposició que va mostrar Loli Reynés quan li va fer aquest encàrrec i posa en valor que primera vegada sigui una dona la pregonera popular, una persona – afegeix – que “sempre ha demostrat vocació de servei públic i compromís amb la ciutat”. A més, agraeix la feina feta per Joan Sans durant els anys que va exercir aquesta funció. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular