martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, a 31 d’agost de 2022. El proper dijous, 1 de setembre, tindrà lloc la tercera jornada de Vespres d’art a Baixamar, en la qual es reuniran 20 artistes. Aquesta serà la tercera i darrera edició d’aquest estiu, que tindrà lloc al Moll de Ponent, des de la Costa de Ses Voltes fins costa den Reynés.

Aquests són els artistes participants: Joy Gonsaga; Judit Gorrías; Pedro Martínez Moreno; Mandy Pons; Maria Sanllehy; Tessa Farina; Marina Ibarra; Carol Moll; Marina Pons Wolff; Carlos Mascaró; Subiratsjover; Gabi Carballo; Pacífic Camps; Javier Restrepo; Zulema Bagur; Vincent Russell; Joan Elorduy; Ivanjot; Marta Pons Stöger i Neus Carreras.

La vetllada estarà amenitzada amb la música d’Eva Pons Trio i també hi haurà un espectacle de teatre de carrer amb l’actor Jordi Pérez, que interpretarà la figura de Vincent Van Gogh.

Com ja s’ha fet en les passades edicions, els més petits trobaran un espai per estar en contacte amb les arts plàstiques, gràcies a la col·laboració de l’Ateneu de Maó.

El regidor de Dinamització econòmica i Festes, José Manuel García, vol agrair la participació dels més de 60 artistes que van participar a la segona edició dels Vespres d’art a Baixamar, alhora que vol reconèixer la feina feta durant cada jornada pel grup de voluntaris.

A més, García destaca la “bona acollida per part dels veïns i comerciants del Port que veuen i entenen que activitats com aquestes ajuden i fomenten, per uns dies, un port més amable i proper per a tots els ciutadans”, assegura.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular