viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 23 d’agost de 2022. L’Ajuntament de Maó ha dut a terme la renovació integral de l’enllumenat de les escales de la Costa de Llevant, amb la instal·lació d’un total de vuit punts de llum – abans de l’actuació n’hi havia set – .

El nou enllumenat, de tecnologia LED, suposarà una reducció del 68,3% de la despesa energètica en aquesta zona, és a dir, 0,43 kW menys de potència instal·lada.

El projecte implica la col·locació de nova canalització, cablejat, columnes i lluminàries, així com la retirada de les instal·lacions en desús que havien arribat al final de la seva vida útil.

El pressupost que s’ha destinat a aquesta actuació és de 22.721,65 euros.

Aquesta acció forma part del Pla de renovació de l’enllumenat de Maó (Pla REP Maó), que inclou la substitució d’un total de 2.239 punts de llum i un estalvi del 64,8 % en el consum energètic a tota la ciutat. La informació sobre aquest Pla pot ser consultada a www.ajmao.org/enllumenat.

Noves actuacions del Pla REP

A més, segueixen a bon ritme les obres de l’enllumenat del barri de Molí des Pla, que suposa la renovació de 106 punts de llum.

El mes de setembre es preveu reprendre també la substitució de l’enllumenat d’Es Canutells, que actualment està en aturada tècnica a causa de la no disponibilitat d’alguns materials.

El pròxim mes també s’iniciarà la substitució de 22 punts de llum del carrer Fonoll Marí de la urbanització de Binidalí.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular