sábado, enero 28, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 18 d’agost de 2022. Autoritat Portuària de Balears celebra enguany el seu 150è aniversari que celebrarà amb un concert del grup Cap Pela i la Banda de Música de Maó, organitzat per l’Ajuntament de Maó.

La cita, emmarcada dins del programa de les festes de Gràcia 2022, tindrà lloc dia 4 de setembre a les 21.00 hores a la zona antiga de l’Estació Marítima.

Una seixantena de músics de la Banda de Maó acompanyaran les veus dels set components de l’agrupació de cantaires, que interpretaran el seu repertori habitual, format per temes com “Everybody needs somebody”, “Volver” o un popurri de Queen.

El concert, que durarà aproximadament una hora, serà l’únic que Cap Pela farà fora de Mallorca.

A la presentació, que ha tingut lloc avui dematí al port de Maó, han assistit el regidor de Dinamització econòmica i Festes, José Manuel García; el delegat d’Autoritat Portuària de Balears a Maó, Vicent Fullana; el director de la Banda de Música de Maó, Miquel Llario, així com el representant del grup Cap Pela, Frans Mercadal.

José Manuel García ha posat en valor la participació de la Banda de Música de Maó “acompanyant una agrupació de prestigi com és Cap Pela, i que suposarà una oportunitat pels qui hi assisteixin, ja que es tracta de l’únic concert que aquest grup oferirà fora de Mallorca”.

Cap Pela és un grup de música vocal de Mallorca amb una trajectòria que va iniciar-se l’any 1994. El seu repertori, cantat sense instruments, és variat amb cançons pròpies i èxits tradicionals i internacionals. Durant la seva carrera, han tingut presència a festivals i concursos nacionals i internacionals.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular