martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 18 d’agost de 2022. L’Ajuntament de Maó, després d’adquirir la propietat del camp de futbol de Sant Carlos, i aprofitant el tancament de les instal·lacions per vacances estivals, ha començat les intervencions de conservació i millora d’aquest espai.

Així, s’ha substituït la porta d’accés a la pista de patinatge vella, que presentava deficiències d’ús derivades del pas del temps per una de nova i més funcional. Per respectar el valor històric del disseny de la porta antiga, la nova s’ha realitzat reproduint amb fidelitat el seu aspecte original.

També s’ha procedit a pintar tota la façana exterior de l’esmentat accés que permet l’entrada a les instal·lacions des del carrer del Carme.

Paral·lelament a aquesta intervenció, la brigada de manteniment d’edificis municipals ha procedit a realitzar petites reparacions necessàries i a pintar les graderies de l’estadi situades sota la marquesina principal.

L’Ajuntament té previst seguir realitzant millores en aquestes instal·lacions municipals, assumint el compromís de garantir les millors condicions d’ús possibles per a totes les persones que les empren habitualment, tant en qualitat d’esportistes com d’espectadors.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular