viernes, febrero 3, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Se substitueix la gespa per grava i es manté l’arbrat

Maó, 14 de desembre de 2022. Aquesta setmana han començat les obres de renovació de la rotonda ubicada Dalt es Cós que consistiran en substituir la gespa per un paviment de material de grava.

Tanmateix, es mantenen els arbres i arbusts. Això permet que es pugui passar d’un sistema de reg per aspersió a un sistema de reg per degoteig, amb una despesa considerablement menor d’aigua.

Un total de cinc espais

Es tracta d’un dels cinc projectes de millora de rotondes i espais verds que es duran a terme al municipi amb l’objectiu de reduir el consum d’aigua, així com per disminuir-ne les tasques de manteniment.

Finalitzada la rotonda de Via Ronda i Av. Anselm Clavé

De fet, ja han finalitzat les obres de la rotonda ubicada a la interjecció entre la Via Ronda amb l’Avinguda Anselm Clavé.

Pròximament, s’actuarà a la rotonda de l’Avinguda Vives Llull amb el carrer Pedro Maria Cardona, així com a la mitjana enjardinada de Fort de l’Eau (dalt de la Costa Corea) i a la illeta de l’Avinguda Vives Llull amb el carrer Sant Esteve.

Per una banda, les obres de la rotonda entre la Via Ronda amb l’Avinguda Anselm Clavé han estat executades per l’empresa Hortícola Balear, i per la constructora Construcciones Olives S.L en el cas dels altres espais.

El batle de Maó, Héctor Pons, afirma: “Es redueix el consum d’aigua a la vegada que es millora l’estètica d’aquests espais, que estan ubicats a zones molt concorregudes”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular