martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 12 de juliol de 2022. Aquests darrers dies han finalitzat les actuacions a l’enllumenat públic als següents carrers del centre històric de Maó: Nou, Sant Crist, Portal de Mar, Hannover, Àngel, Pont de l’Àngel, Rosari, Bonaire, Església i plaça Bastió.

La inversió a les citades vies ha estat de 52.635,00 euros i ha permès reduir de 10,3 kW a 2,4 kW la potència instal·lada, el què suposa disminuir en un 76 % la despesa elèctrica municipal.

Concretament, aquestes feines han consistit en la substitució de 60 lluminàries antigues per nous sistemes amb tecnologia LED i per nous models d’estil i estètica més adequats al centre de la ciutat, que així s’unifiquen amb els prèviament instal·lats als carrers de Sant Jordi i Bastió.

Aquesta millora, que s’emmarca en el Pla de renovació de l’enllumenat de Maó (Pla REP Maó), permetrà disminuir les avaries, les apagades intermitents i el consum energètic; a la vegada, també millorarà la qualitat lumínica i la seguretat viària de cada zona.

El Pla REP inclou la renovació de 2.239 punts de llum i contempla un estalvi en el consum energètic del 64,8 %. Podeu consultar tota la informació del Pla REP Maó a www.ajmao.org/enllumenat.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular