miércoles, septiembre 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 8 de juliol de 2022. En les últimes setmanes s’ha realitzat la renovació integral de l’enllumenat públic de la costa de ses Piques, que inclou un total de 22 punts de llum.

La nova il·luminació, amb tecnologia LED, permetrà un estalvi energètic a l’entorn del 80 %. Pel que fa la potència instal·lada, passarà a ser de 3,75 a 0,6 kW.

La citada inversió, per import de 42.444 € (amb l’IVA inclòs), permetrà reduir les avaries i les apagades intermitents, així com disminuir el consum energètic. A més, millorarà la qualitat lumínica i la seguretat viària d’aquesta zona.

Aquesta acció forma part del Pla de renovació de l’enllumenat de Maó (Pla REP Maó), que inclou la substitució d’un total de 2.239 punts de llum i un estalvi del 64,8 % en el consum energètic.

En aquests moments, l’Ajuntament ja ha realitzat actuacions en un total de 394 punts de llum de tota la ciutat. Això inclou zones com el carrer de Borja Moll, el passeig Marítim, es Cós de Gràcia, la costa d’en Reynés i la Miranda, així com les urbanitzacions de sa Mesquida i es Murtar, entre d’altres.

Podeu consultar la informació sobre aquest Pla a www.ajmao.org/enllumenat.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular