lunes, junio 5, 2023

Abierto el plazo de inscripción para Musicoterapia 2023

Abierto el plazo de inscripción para Musicoterapia...

«Sister Act» de ONIRIA este sábado 3 de junio

Disfruta del trabajo que han realizado durante...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 7 de juliol de 2022. El pròxim dissabte, 9 de juliol, torna una nova edició de ‘Vespres d’art a baixamar’. Participaran en aquesta primera jornada un total de 21 artistes. Entre les activitats lligades a la iniciativa, podem destacar un passacarrers, que comptarà amb la presència d’un ninot-drac de dotze metres de llargària, “Terlaku, el drac talaiòtic” que, sens dubte, serà la gran atracció de la nit.

Vespres d’art se celebrarà durant tres jornades, repartides durant els mesos d’estiu, amb presència d’una vintena d’artistes de diferents disciplines, cada un dels dies.

Arran de l’èxit obtingut l’any passat, l’Ajuntament ha optat per tornar ubicar l’espectacle en un espai diferent cada dia. Així, el 9 de juliol es desenvoluparà al moll de Ponent; el 18 d’agost, entre la costa d’en Reynés i la costa de Corea; mentre que l’1 de setembre es farà entre ses Voltes i la costa d’en Reynés.

Jornada a jornada, s’aniran desvetlant els noms dels artistes, que reuniran propostes diverses, clàssiques o innovadores, poc vistes a la ciutat; entre aquestes, destaquen tres demostracions de pintura del cos o bodypainting, de la mà de Víctor Pons, Víctor Vaz i Lorena Hernández, que demostraran com és possible convertir el cos humà en una obra d’art.

A més, les tècniques d’il·lustració digital també hi tindran presència, de la mà de Zaca, així com les obres de gran format de Pau Sintes. Destaca, també, la participació en la iniciativa de pintors joves, que demostren que poden estar a l’alçada de grans artistes; així, no hi faltaran figures com Antonio H. Moyano, que ha col·laborat amb Vespres d’art des de la primera edició.

El cartell de la primera jornada el completen noms com el de Tònia Capella, Sergio Soto, Verónica Arellano, Pepi Batuecas, Marc Soucheiron, Clara Villalonga Huerto, Gonzalo Concepción, Arnold Giusto, Mitico Shiraiva, Mario Delle Iacomo, Francisco Manuele (Nico), Viviremnk, Alessandro Molinari, Doris Hois i Javier Restrepo.

Les persones assistents podran gaudir, en tot moment, de diferents actuacions musical i d’activitats complementàries, de manera que tothom que passegi pel port de Maó pugui viure una explosió d’art en directe, que s’estendrà durant quatre hores.

El regidor de Dinamització Econòmica, José Manuel García, destaca la voluntat de fer que totes les zones del port maonès tenguin un paper protagonista: “Després de la bona acollida de l’any passat, hem repetit el format de dividir els Vespres d’art en tres dies, una per cada zona del port, per tal de fer que tota l’activitat comercial es pugui veure beneficiada la gran quantitat de gent que aquesta activitat convoca en cada edició”. Així mateix, valora molt positivament la gran participació i resposta dels artistes en la iniciativa.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular