lunes, junio 5, 2023

Ajuntament de Maó

Maó, 30 de maig de 2023. La...

Ajuntament de Maó

Maó, 1 de juny de 2023. Les...

Lo más destacado del mes de mayo en cifras

Cada mes el Ajuntament de Cornellà os...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 29 de juny de 2022. – Un total de 22 cartells publicitaris conformen l’exposició ‘Frases per la Igualtat’ que es mostrarà al Claustre del Carme de Maó, i que romandrà oberta fins el 30 de juliol. 

A la inauguració, celebrada dimecres, dia 29 de juny, hi va acudir Héctor Pons, batle de Maó; Catalina Ferrer, regidora d’Igualtat; Marisa Pons, portaveu de C’s; Isabel López Manchón, delegada del Govern a Menorca, i Juan Manuel Gil, cap de la Unitat Contra la Violència sobre la Dona a Menorca.

La mostra és una selecció de les diferents campanyes de la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, des de l’any 2006 fins l’any 2011. Es tracta de cartells sobre cartró ploma, amb format 40 x 75 centímetres.

La finalitat d’aquestes campanyes publicitàries és la prevenció i la sensibilització davant la violència de gènere, presentant els recursos dels quals disposen les víctimes, donant missatges d’empoderament dirigits cap a elles, assenyalant els agressors i mostrant les altres víctimes de la violència de gènere, com poden ser els menors, que en ocasions, presencien la violència i que, sovint, es converteixen en l’instrument de l’agressor per castigar la dona.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular