miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 25 de juny de 2022. L’Ajuntament de Maó presenta la programació de Nits de Música al Carrer, que enguany arriba a l’edició número 12. Es tracta del ja tradicional esdeveniment que té lloc tots els dimarts d’estiu, per dinamitzar els carrers i places del centre històric de la ciutat.

Més de 60 propostes musicals conformen el programa d’aquest estiu, que inclourà els músics habituals i, també, novetats, amb música ambiental de diferents estils i formats.

El carrer de ses Moreres i les places Bastió, Colón, Constitució, Reial, Espanya i Príncep seran els escenaris d’aquesta edició, amb propostes musicals que inclouen des de solistes fins a duos, trios i grups, amb estils ben diversos, que abasten el pop, el blues, el soul, la música menorquina i el jazz, entre d’altres.

La primera jornada tindrà lloc el proper dimarts 28 de juny i s’estendrà durant 10 setmanes, fins al 30 d’agost, en horari de 21.00 a 23.30 hores.

La presentació d’aquesta edició de Nits de Música al Carrer compta amb la presència de l’empresa que produeix i gestiona el festival, Tararó SL; Marcos Vinodelfín i Martín Meléndez (Son de Septiembre), en representació dels músics participants; Albert Marquet, propietari de l’establiment Es Borinot (Pl. Colón), entre altres locals, en representació dels bars que participen a l’esdeveniment.

Per part de l’Ajuntament de Maó, hi intervenen el batle de Maó, Héctor Pons, i la regidora d’Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí.

Programa del 28 de juny:

Carrer de ses Moreres – 21.00 Aikau

Plaça Bastió (La Murada) – 21.00 Maritune

Plaça Colón – 21.30 Lara Pons

Plaça Constitució – 21.00 Basic Feels

Plaça Reial- 21.00 Feedback

Plaça d’Espanya – 21.30 A la Vera de la Rusa

Plaça del Príncep – 21.30 Alex Memu

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular