sábado, enero 28, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 13 de desembre de 2022. Aquest matí ha tingut lloc la visita de les obres de millora que s’estan duent a terme al Passeig Marítim de Maó, entre l’encreuament amb l’avinguda Port de Maó fins a l’avinguda Fort de l’Eau.

Han assistit a la visita l’alcalde de Maó, Héctor Pons i la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, a més de la directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Laura Ruiz; així com la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Maó i la regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí.

Les obres estan incloses en el conveni signat entre Ajuntament i Consell Insular el desembre del 2021 per a la millora del Passeig Marítim i promoció del Port de Maó, amb la finalitat d’impulsar i fomentar la promoció turística del Port de Maó i del seu entorn com espai i producte singular d’interès turístic en l’àmbit insular.

La renovació integral inclou l’adequació de les voreres i dels pluvials, la millora de la canalització de l’aigua,  l’aglomerat del carrer, i la renovació d’asfaltats, així com l’adaptació dels espais i recorregut pel compliment de la Llei d’Accessibilitat Universal.

Les obres van iniciar el passat mes d’octubre i estan previstes que finalitzin a finals d’aquest mes. El cost total d’aquesta actuació són 343.000 €, dels quals el Consell Insular aporta 300.000 € i l’Ajuntament de Maó la resta.

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha posat de relleu l’aposta que s’ha fet per renovar tota la zona: «Vam asfaltar una part del Passeig Marítim i de l’Avinguda del Port de Maó, i asfaltarem l’Avinguda Fort de l’Eau i l’aparcament; també hem renovat l’enllumenat de la zona, i en breus conclouran la primera part de les obres del Passeig Marítim. Era una zona que requeria d’una intervenció que ara s’ha duit a terme gràcies a la col·laboració entre administracions».

Per la seva banda, la presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha destacat que “continuam avançant amb la millora del Port de Maó i el seu entorn. Una aposta clara per la revitalització d’aquest espai estratègic i d’interès insular. Aquestes actuacions, sumades al projecte ‘Port de Maó. Port Sostenible’, suposaran un autèntic revulsiu per a la recuperació activa d’aquest espai”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular