martes, septiembre 26, 2023

Visita al Palacio Juan de Goyeneche. Presente y Futuro

Durante el mes de julio se solicitó desde...

JORNADA DE ATENCIÓN A LA POBLACIÓN MIGRANTE

Desde el PAO (Punto de atención y...

J. Ramón Angulo comparte sus obras a través de las visitas guiadas en la sala El Recreo

FacebookTwitter Ayer fue una jornada intensa y enriquecedora...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 22 de juny de 2022. L’Ajuntament de Maó ha presentat avui matí la programació Estiu al Port 2022, que arriba a la seva cinquena edició. Enguany, presenta una trentena d’activitats, entre el Mercat de Nit, els Espais Vius i els Vespres d’Art a Baixamar, a més de diferents concerts i altres actes de caràcter festiu.

Pel què fa el Mercat de Nit i Música al Port, com ja és habitual, tindrà lloc els dijous, de 20.00 a 23.30 hores, al costat de l’edifici d’Autoritat Portuària.

Cada dimecres, la zona d’Autoritat Portuària s’omplirà d’espectacles de carrer, dansa, música, circ i teatre, amb programació diferent cada setmana.

Després de la bona acollida de l’edició anterior, els Vespres d’Art a Baixamar es tornaran a realitzar en tres trams diferents del port i en tres dies diferents. Així, un nombrós grup de pintores i pintors realitzaran les seves obres, en directe, els dies 9 de juliol, 18 d’agost i 1 de setembre, al moll de Ponent, en el tram comprès entre la costa d’en Reynés i la costa de Corea, i a l’espai ubicat entre ses Voltes i la costa d’en Reynés, respectivament. A més, enguany es té la voluntat de comptar amb la participació d’alumnes de l’Escola d’Art i de l’Ateneu.

La programació d’estiu a la rada maonesa es complementarà amb un programa farcit d’activitats lúdiques, que donarà peu, el 15 d’agost, a un espectacle eqüestre. En el marc de la programació corresponent a les festes de la Mare de Déu de Gràcia, s’instal·larà al port la fira d’atraccions (del 29 d’agost a l’11 de setembre). A més, el 2 de setembre tindrà lloc el Festival Dj’s 40 Principales, i el 4 de setembre, podrem gaudir del concert d’aniversari d’Autoritat Portuària, que comptarà amb el grup Capel·la i la Banda de Música de Maó.

El 8 de setembre, coincidint amb el final de festes, la ciutadania maonesa assistirà, de nou, al gran espectacle pirotècnic. I el dia 9 tindrà lloc la tradicional festa al port.

La campanya de comunicació d’Estiu al Port ha comportat la impressió de 14.000 tríptics informatius, que seran repartits a tota la població i també es faran arribar oportunament al sector hoteler de Menorca.

El batle de Maó, Héctor Pons, remarca que Estiu al Port suposa un atractiu tant per la ciutadania de Maó com per als visitants, retribuint així sobre l’activitat comercial i de restauració del port.

El regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, destaca que s’hagi consolidat el dimecres d’Espais Vius, per distribuir l’activitat en diferents dies de la setmana. També posa en valor que les Nits d’Art es reparteixin en tres dies, en tres ubicacions diferents, per tal que cada una de les zones comercials en puguin treure avantatge.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular