sábado, enero 28, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 13 de desembre de 2022. El passat dilluns, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Maó, Carlos Montes, es va reunir amb els presidents del Club Sporting de Mahón —Sr. Manolo Rojo—, Club Deportivo Menorca —Sr. Àngel Salmeron— i Unión Deportiva Mahón —Sr. Bernardino Gelabert—, atès que, previsiblement, aquest proper dijous s’han d’iniciar les obres de substitució de la gespa artificial del Camp Municipal de San Carlos.

La trobada tenia la finalitat d’organitzar, de forma coordinada, els entrenaments i partits en els quals la UD Mahón no podrà disposar de la seva instal·lació, durant el període de realització de les citades obres de millora.

Les instal·lacions de Sant Carlos estaran llestes a principis de gener 2023.

Pel què fa el finançament, cal recordar que l’Ajuntament de Maó compta amb una subvenció de 302.352,30 € procedents del Consell Insular de Menorca per a destinar a aquestes obres.

El regidor d’Esports vol agrair la bona disposició dels respectius presidents i coordinadors de les tres entitats, a l’hora de compartir els equipaments esportius públics, actitud que ha permès evitar que jugadors, jugadores i famílies s’hagin hagut de desplaçar a un altre municipi.Montes també vol fer constar el seu sincer agraïment a les famílies, per la comprensió que han mostrat davant les possibles incomoditats derivades de les referides obres. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular