lunes, marzo 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 13 de juny de 2022.- L’Ajuntament prorroga l’inici de les obres de la primera fase del Passeig Marítim, així com la renovació de l’enllumenat de l’Avinguda Menorca i d’un primer tram de POIMA per després de l’estiu, amb la finalitat de no interferir amb la temporada turística.

Per una banda, les actuacions al Passeig Marítim – que inclouen el tros que va entre l’avinguda Port de Maó i l’avinguda Fort de l’Eau – està previst que comencin la tercera setmana de setembre amb un termini d’execució de dos mesos.

Les obres constaran de la renovació del paviment, que actualment es troba molt malmès a causa de les arrels de l’arbrat. A més, es millorarà l’accessibilitat dels passos de vianants i la substitució del mobiliari urbà, així com també s’executaran millores a la xarxa potable i pluvial.

El projecte, que ha estat adjudicat a l’empresa Juan Mora S.A, compta amb un pressupost d’execució de 350.000 euros (Iva inclòs), que actuarà sobre una superfície total de 3.600 metres quadrats.

Per altra banda, les actuacions de renovació integral de l’enllumenat a l’avinguda Menorca i d’un primer tram de POIMA, previstes dins del Pla de Renovació de l’Enllumenat Públic, començaran la segona setmana de setembre amb un termini de tres mesos i mig. Les dues execucions han estat adjudicades per concurs públic a Eycom Instalaciones, SL.

Quant a l’Avinguda Menorca, es farà una renovació integral d’una cinquantena de punts amb la implementació de tecnologia LED, que permetrà reduir un total de 6 KW respecte la potència instal·lada actualment.

Pel què fa a POIMA, es renovaran un centenar de punts de llum de tal manera que es permetrà reduir fins a 7KW la potència actual.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular